تونس

ویزا

برای صدور ویزای هر یک از کشورها، لازم است فرم مشخصات فردی توسط متقاضی تکمیل گردد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

اسفند 20, 1393

 - اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاريخ ورود به كشور.

- دوسري فتوكپي گذرنامه از صفحات 1 الي 9 و ويزاهاي قبلي كشور مورد تقاضا در 5 سال گذشته.

- اصل فرم ويزا، امضاء شده توسط مسافر.

- براي افراد همراه در گذرنامه متقاضي احتياجي به فرم ويزاي جداگانه نمي باشد.

- تكميل فرم مشخصات فردي به صورت كامل توسط مسافر.

-  دو قطعه عكس 4/5*3/5 ، رنگي، زمينه سفيد، كاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعينك.

- عكس ها نبايد اسكن شده باشند و در سايزهاي ديگر مورد قبول سفارت نمي باشد.

- اصل و فتوكپي بليط رفت و برگشت Confirm شده و يا پرينت پروازي .

- اصل و فتوكپي تأييديه رزرواسيون هتل در كشور مورد تقاضا مطابق با تاريخ بليط.

 

 

  

فرم مشخصات فردی

لطفا جهت ثبت نام ویزا این کشور، فرم پیوست را تکمیل نمایید و به آدرس :eVisa@homamtravel.com ارسال نمایید:

 

همراه ما باشید

تماس با ما

    • تهران – خیابان سرهنگ سخایی – نرسیده به خیابان فردوسی – نبش کوچه بهنیا – پلاک 32
    • 021-66742339-41

         021-66735218-19

 

تماس با ما

درباره ما

کسب رضایتمندی مسافرین داخلی و خارجی ،گسترش فضای جدید گردشگری و تورهای نو و جذاب

  • قیمت های باورنکردنی تورهای مسافرتی ما
  • امکانات و هتل های لوکس برای اقامت
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction